Economic

CCIA Timiș: Înscrieri la cursul de inspector/referent Resurse Umane

CCIA Timiș: Înscrieri la cursul de inspector/referent Resurse Umane

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului de INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE (Cod COR 333304).

Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări iar certificatele obţinute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Perioada de desfășurare 10 – 28 iulie (de luni până vineri, între orele 17.00-20.00), la Centrul Regional de Afaceri.

Structura cursului este următoarea: Contractul individual de muncă, Vechimea în muncă, Contractul colectiv de muncă,  Jurisdicţia muncii, Răspunderea salariaților,  Salarizarea. Permisul de muncă, Formarea profesională, Asigurările sociale de stat, Noțiuni de organizare și legislația muncii, Inițiere în căutarea unui loc de muncă, Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular, Șomajul, Aplicații in programul REVISAL, EXAMEN.

În cadrul cursului, se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un CERTIFICAT DE PARTICIPARE.

– Prezentare legislație, respectiv H.G. 500/2011 actualizată, OMMEPS 1918/2011;

– Aplicații practice în RGES cu utilizarea calculatorului.

Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

Lectori: Lucica Zirbau, Dan Cojocaru, Robert Hotean.

Preț: 1000 RON (achitabil în două rate). Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere și 20 % reducere pentru cursanții care au urmat un curs la CCIAT în ultimele 6 luni. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam. 104, tel. 0720444121, e-mail: tania.avramov@cciat.ro, Tania Avramov – Manager DFPP.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*