Eveniment

Alcool fără documente de provenienţă, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Alcool fără documente de provenienţă, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat 41 de  litri de alcool etilic de provenienţă sârbească. Alcoolul aparţinea unui bărbat din judeţul Dolj care nu deținea documente de provenienţă pentru acesta şi despre care a declarat ca urma să îl comercializeze pe piaţa neagră.

În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu au oprit pentru control, la ieşirea din municipiul Turnu Severin, un autoturism marca Volkswagen. Maşina era condusă de G. Constantin, în vârstă de 57 de ani, din judeţul Dolj, despre care existau informaţii că se ocupă de traficul cu produse accizabile.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat, în portbagaj şi pe bancheta din spate a acestuia, cantitatea de 41 de litri de alcool etilic, pentru care dolojeanul nu poseda documente de provenienţă.

Persoana în cauză a declarat că a cumpărat alcoolul de pe raza municipiului Turnu Severin cu scopul de a-l comercializa în localităţi din sudul judeţului Dolj.

Alcoolul, în valoare de 1.230 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

În cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita de 40 de litri de alcool etilic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*