Sport

Timişoreanul Cătălin Cazacu vrea pe podium la etapa a III-a a Moto RC

Timişoreanul Cătălin Cazacu vrea pe podium la etapa a III-a a Moto RC

Sportivul SCM Timişoara, Cătălin Cazacu, participă mâine şi poimânie la etapa a III-a a Campionatului de Motociclism al României. Competiţi are loc pe circuitul MotorPark, de la Adâncata (judeţul Ialomița), iar obiectivul motociclistului este clasarea pe podium.

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti organizează a III-a etapă a MotoRC pe circuitul de viteză Motorpark Romania în zilele de 1 şi 2 iulie 2017. Astfel, sâmbătă, 1 iulie 2017, antrenamentele libere încep la ora 9:30 iar calificarile la ora 11:30. A doua zi, duminică, cursele încep la ora 14:10, festivitatea de premiere fiind programată pentru ora 16:00.

”Pregătim motocicleta, facem numeroase încercări și sperăm să ne prezentăm într-o formă bună. Suntem la jumătatea sezonului și cred că am ajuns, din punct de vedere tehnic, la 90% din ceea ce ne dorim de la motocicletă. Obiectivul meu este clasarea pe podium și voi folosi această etapă pentru teste și antrenamente, în perspectiva concursului de săptămâna viitoare, de la Seres, Grecia. Voi încerca, de asemenea, să fac un nou record personal pe acest circuit, care acum este de 1.41.01”, a spus Cătălin Cazacu, înainte de plecarea spre Adâncata.

Legitimat din acest an la SCM Timișoara, Cazacu a câștigat primele două etape ale Moto RC, iar săptămâna viitoare va lua startul în concursul de la Seres (Grecia), care contează ca etapă atât în Campionatul Național, cât și în Campionatul Europei de Est.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*