Utile

Punctul de Trecere a Frontierei Foeni va funcţiona în acest weekend cu program prelungit

Punctul de Trecere a Frontierei Foeni va funcţiona în acest weekend cu program prelungit

La solicitarea autorităţilor publice locale române şi sârbe, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, în perioada 1 – 3 iulie, Punctul de Trecere a Frontierei Foeni (localitate de pe teritoriul României) –  Jasa Tomic (localitate de pe teritoriul Serbiei) va avea program prelungit până la ora 24.00.

Scopul prelungirii programului normal de funcţionare (care este între orele 08.00 – 20.00) îl reprezintă desfăşurarea unei competiţii sportive în cadrul proiectului de cooperare transfrontalieră „Sport şi Toleranţă”.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime.

Poliţia de Frontieră reaminteşte participanților la traficul transfrontalier că trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza unui document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport), iar buletinele de identitate vechi nu pot fi folosite la trecerea frontierei. Ieşirea din ţară a cetăţenilor români minori este posibilă doar dacă sunt însoţiţi de către o persoană fizică majoră şi numai în anumite condiţii.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*