Social

Furtuna a făcut ravagii ieri. Vezi unde intervin echipele de la Enel

Furtuna a făcut ravagii ieri. Vezi unde intervin echipele de la Enel

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (furtună, rafale de vânt puternic cu aspect de vijelie) ce s-au declanșat ieri, începând cu ora 12:00, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Banat.

Pe parcursul zilei de ieri, imediat după furtună, echipe E-Distribuție Banat au intrevenit în toate zonele afectate, aseară în jurul orei 22:00, în toate cele 4 județe din zona Banat erau încă fără tensiune 33 de localități, cu 20 de linii aeriene de medie tensiune nealimentate parțial iar 55 de posturi de transformare erau afectate.

În judeţul Arad sunt afectate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune partial, 7 posturi de transformare, toate localitățile fiind alimentate. Sunt înregistrate deranjamente individuale și colective pentru remedierea cărora se intervine.

În judeţul Timiș sunt nealimentate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune partial, 15 posturi de transformare, fiind afectate 4 localităţi (Ohaba, Bara, Lăpușnic, Cenad). Sunt înregistrate deranjamente individuale și colective pentru remedierea cărora se intervine.

În judeţul Hunedoara sunt afectat 8 linii electrice aeriene de medie tensiune partial, 17 posturi de transformare, fiind afectate 12 localităţi (Vorta, Visca, Parenilor, Dumbrava, Curechi, Blăjeni Vulcan, Blăjeni Plai, Valișoara, Deleni, Valea, Ruda , Călămărești). Sunt înregistrate deranjamente individuale și colective pentru remedierea cărora se intervine.

În judeţul Caraș-Severin situația energetică este normală.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite cu ruperea copacilor sau a crengilor peste rețelele electrice, se numără izolatori sparţi și conductoare rupte.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*