Life-style

Ești pasionat de kendama? Vino să îi vezi în acţiune pe cei mai buni jucători profesionişti şi să iei lecţii de la ei

Ești pasionat de kendama? Vino să îi vezi în acţiune pe cei mai buni jucători profesionişti şi să iei lecţii de la ei

Vești bune de la Iulius Mall Timișoara pentru toți pasionații jocului de origine japoneză kendama, copii sau adulți. Duminică, vor putea învăța trucuri și mișcări de la unii dintre cei mai buni jucători de nivel internațional. De la ora 15.00, în  food court-ul Iulius Mall se va desfășura Sweets Kendamas Romanian Tour, ai cărui invitaţi speciali sunt Max Norcross şi Eddy Cooper, ambii jucători profesionişti de kendama din SUA. Nu vor lipsi nici specialiştii români în domeniu, precum Oase, campion naţional la kendama, şi Alpha.

Organizatorii le-au pregătit participanţilor concursuri cu premii, sesiuni de autografe şi demonstraţii susţinute de Pro-Players & Romania Players SWEETS KENDAMAS.

Turneul SWEETS KENDAMAS ROMANIAN TOUR include nouă oraşe din România, precum Bacău, Iaşi, Suceva, CluJ-Napoca, Timişoara, Piteşti, Braşov, Bucureşti şi Constanţa.

Kendama este un joc de inspirație japoneză, care combină exercițiul fizic cu dezvoltarea abilităților de coordonare, atenția, concentrarea și perseverența, fiind o opțiune antrenantă de petrecere a timpului liber.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*