Social

Un timişorean s-a trezit cu maşina luată pe sus după ce a blocat circulaţia

Un timişorean s-a trezit cu maşina luată pe sus după ce a blocat circulaţia
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor și Serviciului Circulație Rutieră, în colaborare cu polițiștii de la Biroul Rutier Timișoara, au desfășurat în cursul zilei de miercuri o amplă acțiune cu efective mărite în zonele aglomerate ale principalelor piețe din oraș, mai exact la Piața Badea Cârțan și Piața 700.

Principalul scop al acțiunii a fost descongestionarea traficului în aceste zone, prin luarea măsurilor legale în ceea ce privește orirea și staționarea autovehiculelor și circulația pietonilor în apropierea piețelor, unde de foarte multe ori s-a reclamat îngreunarea traficului din cauza aglomerării de mașini parcate neregulamentar.

Polițiștii locali au aplicat 23 sancțiuni contravenționale, din care nouă autocolante, în cuantum total de 3.580 de lei, toate conform OUG 195/2002 pentru cei depistați cu mașinile în zona indicatorului oprire sau staționare interzisă, staționare pe trotuar, în stațiile de taximetre, precum și în cazul pietonilor care au traversat strada prin locuri nepermise.

Una din mașinile care era parcată în zona Pieței Badea Cârțan, obstrucționând traficul în zonă, a fost ridicată de polițiștii locali cu sprijinul lucrătorilor Societății Drumuri Municipale SA și a fost transportată la depozitul din Calea Șagului, iar proprietarul, de asemenea, sancționat. Polițiștii din cadrul Biroul Rutier au aplicat, la rândul lor, 17 sancțiuni contravenționale. Acțiunile de acest gen vor continua.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*