Social

Un șofer INCONȘTIENT și-a pierdut ”marfa” din autobetonieră, în girația de la AEM (FOTO)

Un șofer INCONȘTIENT și-a pierdut ”marfa” din autobetonieră, în girația de la AEM (FOTO)

Inconștiența unor șoferi care conduc pe străzile Timișoarei poate duce la dezastre și tragedii, dar asta nu îi face cu nimic mai atenți la cei din jurul lor, sau cu mai mult bun simț, pentru că nu suntem siguri la care dintre cele două trăsături umane să facem referire.

Conduc mașini de mari dimensiuni și, în cele mai multe cazuri, li ”se rupe” de faptul că prin unele dintre acțiunile lor pot crea prjudicii materiale celor din jur, bazându-se pe ”scula” la volanul cărei se găsesc. Acesta este ”portretul robot” extrem de des întâlnit la șoferul profesionist cu permis de conducere din România.

Este și cazul conducătorului auto surprins în imaginile de mai jos. Acesta, în timp ce se deplasa pe Calea Stan Vidrighin din Timișoara, a fost surprins în trafic în timp ce i se ”scurgea” materialul din autobetonieră chiar pe carosabil. Mașina aparține unei companii private, Lucons SRL, cu sediul pe strada Mureș, iar numărul de înmatriculare al acesteia este vizib în imaginile de mai jos.

Ținând cont de cantitatea de beton ajuns pe stradă la intrarea în sensul giratoriu de la AEM, ne întrebăm ce măsuri ar lua Poliția (indiferent că vorbim despre cea Națională, ori despre cea Locală), în situația în care, ipotetic vorbind, un motociclist care trece peste ”maglavaisul” lăsat de betonieră se poate accidenta extrem de ușor, asta în cazul fericit în care nu-și pierde chiar viața? La fel este valabil și pentru pietoni care traversează pe trecere și se pot răni la nivelul picioarelor, alunecând pe betonul moale…

Foto: Facebook

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*