Administrație

S-a schimbat componența aleșilor la CJ Timiș

S-a schimbat componența aleșilor la CJ Timiș
Adora Beauty

Consiliul Județean Timis are în componență, oficial de azi, doi aleși noi. Este vorba despre Petru Claudiu Străin și Adrian Romică Clain.

Postul de consilier județean a rămas vacant după ce Victor Dumitrașcu a renunțat la mandatul său, locul fiind luat de Petru Claudiu Străin. Victor Dumitrașcu a revenit la conducerea CJAS Timiș, în funcția de președinte, după ce a obținut 100 de puncte la concursul organizat de CNAS pentru ocuparea posturilor vacante de președinți-directori generali.

Având în vedere că prin adresa nr. 9878/06.06.2017 înregistrată la Consiliul Județean Timiș, domnul Dumitrașcu Victor ales consilier județean la alegerile din iunie 2016 a renunțat începând cu data de 31.05.2017 la mandatul de consilier județean deținut în Consiliul Județean Timiș.Ținând cont de Referatul nr. 10353/12.06.2017 prin care se constata încetarea de drept a exercitării mandatului de consilier județean a domnului Dumitrașcu Victor și se propune vacantarea locului deținut în consiliul judetean”, se arată în proiectul de hotărâre.

Adrian Romică Clain a ocupat postaul vacant lasat de Cătălin Petru Sima, care s-a dovedit a fi incompatibil în funcția de consilier județean, acesta ocupând un post la Garda Forestieră.

Petru Claudiu Străin și Adrian Romică Clain sunt consilieri PSD, iar azi în cadrul ședinței de plen au depus jurământul.“Jur să respect respect Constituția și legile țării și să fac cu bunăcredință tot ceea ce stă în puterile și în priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Timiș. Așa să-mi ajute Dumnezeu”.

Petru Claudiu Străin este profesor și este directorul Școlii Generale 15, iar Adrian Romică Clain este de meserie inginer constructor.

Reamintim, CJT are în componență în total 37 de consilieri.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*