Social

Încă 18 cerșetori depistați în ultimele două zile. Cei mai mulți îşi făceau veacul în Complexul Studențesc

Încă 18 cerșetori depistați în ultimele două zile. Cei mai mulți îşi făceau veacul în Complexul Studențesc

Polițiștii locali au continuat acțiunile privind depistarea cerșetorilor și a oamenilor străzii din Timișoara, cu scopul combaterii acestui fenomen care provoacă disconfort cetățenilor.

Astfel, în ultimele două zile au fost depistați și aduși la sediul Poliției Locale pentru verificări și preluare în baza de date un număr de 18 cerșetori și persoane fără adăpost. Toate aceste persoane sunt depistate în mod repetat și, deși în cea mai mare parte provin din alte județe, continuă să stea în Timișoara unde primesc bani de la trecători.

Cerşetorii au fost surprinși în zone precum bd. Revoluției, Piața Victoriei, Piața Unirii, Calea Aradului, Calea Șagului, bd. Liviu Rebreanu, C. Brâncoveanu. Cei mai mulți însă, de această dată, au fost depistați în Complexul Studențesc, unde cereau bani trecătorilor sau stăteau și consumau băuturi alcoolice pe bănci.

Polițiștii locali continuă aceste acțiuni și în perioada următoare având permanent în atenție acest aspect. Un sprijin important vine și din partea cetățenilor deranjați de acest fenomen care sesizează la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 astfel de aspecte.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*