Politic

Grindeanu și-a luat ADIO de la funcția de premier. Ce i-a transmis noului prim ministru

Grindeanu și-a luat ADIO de la funcția de premier. Ce i-a transmis noului prim ministru

Sorin Grindeanu a părăsit fotoliul de prim ministru al României după doar șase luni de la numire. Acesta le-a mulțumit românilor pentru susținerea acordată și i-a urat mult succes înlocuitorului său, Mihai Tudose.

După doar șase luni de la numirea pe funcția de prim ministru al României, liderul PSD Timiș și-a luat adio de la această funcție, postând un mesaj pe o rețea de socializare, postare în care susține că această experință îi va fi de ajutor în viitor. ”Pentru mine, aceste șase luni au fost o experiență importantă, o lecție de viață pe care mi-am însușit-o și care știu că-mi va folosi în viitor”, a scris Sorin grindeanu, pe Facebook.

Pentru a lăsa o impresie bună la final de ”mandat”, socaial-democratul le-a urat mult succes noilor miniștri, dar și viitorului premier, Mihai Tudose. ”Le urez viitorului premier, Mihai Tudose, și echipei sale, mult succes. Le mulțumesc încă o dată românilor pentru încrederea pe care mi-au arătat-o și pentru mesajele de susținere din ultima perioadă. Fiecare mesaj mi-a dat energie, dar mi-a arătat și că am o mare răspundere față de cei care mă susțin. Voi continua să fiu același om corect, transparent și care își face datoria până la capăt în mod onest. Vă spun și acum că, dacă m-aș întoarce o lună sau două în timp, aș alege același drum. Chiar dacă a fost cel mai dificil dintre toate drumurile pe care le puteam alege”, a încheiat Grindeanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*