Life-style

Feli Donose își taie pielea după ce a slăbit 40 kg

Feli Donose își taie pielea după ce a slăbit 40 kg

În urmă cu 3 luni, Feli Donose recunoștea că și-a tăiat stomacul, acesta fiind realul motiv pentru care a reușit să slăbescă într-un timp record. La aproape un an de la intervenție, cântăreața este tot mai decisă să facă alte intervenții chirurgicale. De această dată, de ordin estetic.

La fel ca în cazul Oanei Radu, Feli Donose a rămas cu urme destul de vizibile după ce a reușit să dea jos mai multe kilograme. Mai precis pielea nu mai e la fel de elastică, iar sânii – deloc fermi. Dat fiind faptul că abia a împlinit 31 de ani, Feli susține că dacă a avut ambiția de a-și tăia stomacul și a reușit să ajungă la silueta la care visa, ar fi păcat să se oprească aici și să nu facă alte retușuri.

După o slăbire spectaculoasă, într-un timp record, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Feli, care în nici șase luni a dat jos mai bine de 30 de kilograme, pielea își pierde din elasticitate și ajunge să atârne inestetic. Feli a avut oarecum norocul ca, pe mare parte a corpului, brațe sau picioare, efectul să nu fie atât de evident, însă zona bustului a fost destul de afectată. Așa că următorul pas ar fi acela de a-și mări bustul cu implant de silicon, iar apoi de remodelare corporală în zonele cu probleme: abdomen și coapse, după cum le-a declarat artista apropiaților.

Sursa: libertatea.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*