Social

Cum au fost prinşi doi timişoreni care au aruncat deșeuri pe stradă

Cum au fost prinşi doi timişoreni care au aruncat deșeuri pe stradă

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului efectuează în continuare acțiuni pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația referitoare la abandonarea deșeurilor pe domeniul public, fiind aplicate sancțiuni drastice în cazul celor surprinși că aruncă gunoaie pe stradă, toate acestea în paralel cu acțiunile de identificare a acestora efectuate atât prin pânde cât și prin instalarea de camere video care să-i surprindă pe cei care nu respectă legislația în domeniu.

Astfel, spre exemplu, pe str. Cercului, unde se afla o rampă clandestină de deșeuri de mari dimensiuni ca urmare a abandonării repetate de resturi, a fost surprins de camerele video instalate un bărbat care locuiește în zona Bălcescu, dar care se deplasa cu bicicleta și, cu un cărucior atașat la aceasta, abandona frecvent resturi menajere. Cel în cauză a fost identificat de polițiștii locali și amendat cu 2.000 de lei. Polițiștii locali au mai aplicat o sancțiune conform aceluiași act normativ, tot de 2.000 de lei, unui bărbat care a abandonat deșeuri la o rampă clandestină de pe str. Jugănaru colț cu Crivaia, unde de asemenea se formase o rampă clandestină. Cel în cauză a fost surprins de un cetățean în timp ce abandona deșeuri din autoturismul său, a fost sesizată Poliția Locală care l-a identificat și l-a sancționat.

Poliția Locală continuă acțiunile pentru depistarea celor care aruncă deșeuri pe domeniul public și încurajează populația să sesizeze dacă observă persoane care abandonează gunoi la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*