Sport

Croitoru și Cânu, în topul ”bătrânilor” care au marcat în sezonul trecut al Ligii I

Croitoru și Cânu, în topul ”bătrânilor” care au marcat în sezonul trecut al Ligii I

Liga Profesionistă de Fotbal a realizat un clasament inedit al celor mai vârstnici goleadori din sezonul recent încheiat al Ligii I. Printre ei se regăsesc și Marius croitoru și Gabriel Cânu, fotbaliști care evoluează pentru Poli Timișoara.

”O vorbă din popor spune că să-ți cumperi bătrâni, dacă nu îi ai! Adevărul s-a probat și în ultima ediție de campionat, când mai mulți fotbaliști cu mare experiență au influențat în bine jocul echipelor lor. Mai mulți dintre ei au și marcat, reușind să determine un curs favorabil formațiilor din care au făcut parte”, scrie lpf.ro.

Lista celor mai vârstnici marcatori din Liga 1 Orange, în sezonul 2016/2017 este condusă de Florin Cernat (născut pe 10 martie 1980), de la FC Voluntari. Locul secund este ocupat de Lucian Sînmartean (13.03.1980), care a evoluat pentru retrogradata Pandurii Tg. Jiu. Ultimul loc al podiumului este acaparat de Marius Croitoru (02.10.1980) jucător care a împărțit banderola de căpitan al celor de la Poli Timișoara cu Gabriel Cânu, prezent și el, pe locul 6 al acestui ”top”. Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Filipe Teixeira (02.10.1980) și Geraldo Alves (08.11.1980), ambii de la Astra Giurgiu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*