Eveniment

Autoturism căutat de autorităţile spaniole, confiscat de poliţiştii de frontieră timișeni

Autoturism căutat de autorităţile spaniole, confiscat de poliţiştii de frontieră timișeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moravița au depistat la controlul de frontieră un cetățean britanic, care conducea un autoturism marca Dacia Sandero semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile spaniole.

Sâmbătă, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judetul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul britanic K.D, în vârstă de 55 de ani, la volanul unui autoturism marca Dacia Sandero, înmatriculat în România, an de fabricație 2011.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile spaniole, în data de 29.09.2014.

Conducătorul auto a declarat că  autoturismul  a fost cumpărat în anul 2014 de la un cetățean spaniol şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale ce se impun.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*