Sport

Popovici si Novak spun ADIO Poli Timișoara. Cine a rămas, deși era anunțat plecat

Popovici si Novak spun ADIO Poli Timișoara. Cine a rămas, deși era anunțat plecat

Poli Timișoara ”se mișcă” din plin pe piața transferurilor, însă curtea alb-violeților este și ”abandonată” de fotbaliști, fie că este vorba despre încetări ale contractelor jucătorilor, fie că aceștia își doresc să facă pasul spre o altă ”aventură”.

Gruparea alb-violet a anunțat în cursul zilei de vineri că a reziliat, de comun acord, contractul cu jucătorul Alexandru Popovici (foto). ”Atacantul a evoluat în ultimii patru ani la clubul nostru, fiind unul dintre fotbaliștii care și-au adus din plin contribuția la salvarea de la retrogradare, în acest an”, au postat reprezentanții lui Poli, pe pagina de Facebook a echipei bănățene.

Totodată, prin intermediul aceleiași informări, Poli a anunțat că nu a fost reînnoit nici angajamentul croatului Leopold Novak, scadent pe 30 iunie 2017. ”Le transmitem mulțumiri ambilor jucători pentru devotamentul și implicarea arătate sub tricoul «alb-violet» și le urăm mult succes mai departe!”, au mai anunțat bănățenii.

Dacă la capitolul plecări, Popovici și Novak i se alăturlă lui Cristi Bărbuț, care a semnat zilele trecute cu Universitatea Craiova, la capitulul ”contracte prelungite” îl regăsim și pe Bogdan Străuț, fundașul care până mai ieri era confirmat ca și plecat de la club. ”În urma unor discuții desfășurate azi, Poli a prelungit cu șase luni contractul lui Bogdan Străuț”, ceea ce înseamnă că vârful va evolua pentru Poli până în ultimele zile ale lui 2017.

În ceea ce privește angajamentele prelungite în ultima perioadă, îi mai amintim aici pe Marius Croitoru și Gabriel Câbu (contracte prelungite până în vara anului 2018), Cătălin Straton (vara lui 2019), Marius Curileac, Alin Șeroni, Cristian Bocșan și Cătălin Doman (vara lui 2020).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*