Social

Cel puţin 145 de cerșetori și persoane fără adăpost îşi fac veacul prin Timişoara

Cel puţin 145 de cerșetori și persoane fără adăpost îşi fac veacul prin Timişoara

Polițiștii locali au în atenție în continuare fenomenul cerșetoriei și al oamenilor străzii, continuând acțiunile pe linia depistării persoanelor fără adăpost și a celor care apelează la mila publică în Timișoara.

Astfel, în ultimele trei zile au fost depistați și aduși la sediul Poliției Locale pentru verificări și preluare în baza de date un număr de 20 de cerșetori și persoane fără adăpost. De la începutul acestei luni și până în prezent au fost identificați în Timișoara, în zone centrale dar și în cartierele orașului, un număr de 145 de astfel de persoane care creează disconfort cetățenilor.

Toate aceste persoane sunt depistate în mod repetat și, deși în cea mai mare parte provin din alte județe, continuă să stea în Timișoara unde primesc bani de la trecători. De aceea, Poliția Locală Timișoara face din nou apel la cetățeni și să nu ofere bani cerșetorilor deoarece în acest fel atrag și alte persoane din aceeași categorie în Timișoara și îi mențin în stradă pe cei veniți deja aici.

Polițiștii locali continuă aceste acțiuni și în perioada următoare având permanent în atenție acest aspect. Un sprijin important vine și din partea cetățenilor deranjați de acest fenomen care sesizează la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 astfel de aspecte. Poliția Locală încurajează această colaborare între timișoreni și instituție cu scopul de a combate acest fenomen, făcând apel să sesizeze în continuare prezența cerșetorilor și a oamenilor străzii pentru ca un echipaj să se prezinte pentru a-i prelua din stradă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*