Social

Broşurile privind prevenirea furturilor din buzunare și poșete, distribuite și în piețele timișorene

Broşurile privind prevenirea furturilor din buzunare și poșete, distribuite și în piețele timișorene
Adora Beauty

Poliția Locală Timișoara continuă campania de prevenire pe linia furturilor din buzunare și poșete în mijloacele de transport în comun, începută săptămâna trecută prin împărțirea de pliante informative cetățenilor care circulă cu tramvaie, autobuze și troleibuze.

Aceste pliante sunt distribuite de polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban care stau de vorbă cu timișorenii explicându-le cum să se ferească de hoți, aceasta pe lângă acțiunile zilnice de patrule desfășurate pentru prevenirea furturilor și depistarea cerșetorilor ori a celor ce încalcă normele de conviețuire socială în tramvaie, autobuze, troleibuze ori în stațiile acestora.

Începând de astăzi, astfel de pliante cu caracter preventiv sunt împărțite și de polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor și cetățenilor care frecventează principalele piețe din oraș cum sunt Iosefin, 700, Badea Cârțan, str. Dacilor – în zona pieței sociale, unde aglomerarea de persoane este un factor favorizant pentru apariția hoților din buzunare și poșete.

Pe lângă sfaturi utile referitoare la păstrarea bunurilor în momentul în care se deplasează cu mijloacele RATT sau în zone aglomerate, pliantele conțin și datele de contact ale Poliției Locale Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*