Utile

Vodafone oferă utilizatorilor 30 GB valabil 120 de zile

Vodafone oferă utilizatorilor 30 GB valabil 120 de zile
Adora Beauty

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală telecom, oferă utilizatorilor 30GB internet mobil valabil 120 de zile.

Vodafone România continuă iniţiativa prin care utilizatorii cartelelor preplătite, atât cei noi cât şi cei existenţi, vor putea acumula bonusuri de date în funcţie de traficul de date consumat, precum şi de apelurile efectuate şi primite. Mai mult, bonusurile sunt acum şi mai consistente, clienţii având posibilitatea de a acumula până la 30.000 de MB la fiecare 28 de zile.

Astfel, la înscrierea în campanie, clienţii Cartelei Vodafone vor primi un bonus de 30.000 MB valabil 120 de zile, urmând ca ulterior să primească câte 1 MB pentru fiecare MB folosit, precum şi pentru fiecare minut de apel primit sau efectuat. Bonusurile lunare vor fi alocate la fiecare 14 zile clienţilor care au o extraopţiune activă de minimum 5 euro. Mai mult, în campanie se pot înrola şi abonaţii Vodafone România persoane fizice, care îşi pot alege un utilizator de cartelă preplătită căruia îi vor aloca bonusul „Net foloseşti, Net primeşti”.

Pentru a primi bonusul, utilizatorii de cartele preplătite se pot înrola în campanie trimiţând un SMS gratuit la 2777 sau completând formularul dedicat de pe www.vodafone.ro şi din aplicaţia MyVodafone. De asemenea, abonaţii care doresc să aloce bonusul unui utilizator de cartelă preplătită pot trimite un SMS gratuit la 0722.10.10.10 cu numărul către care va fi direcţionat bonusul.

Conceptul „Net foloseşti, Net primeşti” a fost lansat în această primăvară în premieră în România. Noua ofertă cu bonusuri de până la 30.000 de MB va continua să recompenseze utilizatorii Vodafone România pentru traficul efectuat în reţeaua Supernet 4G+.

Sursa: capital.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*