Eveniment

Unde au fost prinşi doi bărbaţi căutaţi de poliţie pentru a fi încarceraţi

Unde au fost prinşi doi bărbaţi căutaţi de poliţie pentru a fi încarceraţi

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 50 și 24 de ani, condamnați la închisoare. Ambii au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Miercuri, poliţiştii Secției 1 Rurale Timișoara – Post de Poliție Dumbrăvița au depistat, pe raza comunei Giarmata, un bărbat de 50 de ani, condamnat la închisoare.

Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la 8 luni și 506 zile de pedeapsă privativă de libertate pentru infracțiuni rutiere.

În fapt, în luna octombrie 2014, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, având o îmbibație alcoolică de 1,20 g/l alcool pur în sânge.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16, polițiștii orașului Recaș au depistat, pe raza localității Herneacova, un tânăr de 24 de ani, condamnat la închisoare.

Pe numele său, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la 3 ani și 10 luni de pedeapsă privativă de libertate, pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În fapt, în luna noiembrie 2016, tânărul a fost depistat de polițiști având asupra sa o armă letală și muniția aferentă fără a deține permis de port armă.

Cei doi au fost introduși în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*