Politic

Senator PNL Timiș: “Unii miniștri PSD își retrag demisiile. Cea mai jalnică tentativă a PSD de a controla guvernarea pe ultima sută de metri”

Senator PNL Timiș: “Unii miniștri PSD își retrag demisiile. Cea mai jalnică tentativă a PSD de a controla guvernarea pe ultima sută de metri”
Adora Beauty

Senatorul de Timiș, Alina Gorghiu, sare la gâtul social-democraților. Și asta după ce deputatul PSD, Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că foştii miniştri din Guvernul Grindeanu şi-ar putea retrage demisiile şi ar putea asigura interimatul până la numirea noului guvern.

Prezentă joi la Timișoara într-o conferință de presă, Alina Gorghiu a ținut să precizeze că “e o tema care mie îmi provoacă fiori. Arată nesimțirea oamenilor din PSD, a unora. Deși PSD a decis de bună voie să se retragă de la guvernare, anumiți miniștri de la PSD vor să-și retragă demisiile. Eu vă spun așa că PSD s-a retras de la guvernare în mod definitiv în deciziile forului sale statutare săptămâna trecută, prin demisiile miniștrilor săi care au adoptat o moțiune de cenzură împotriva lor prin excluderea primului–ministru. Ca rezultat al votului, singura consecință nu poate fi retragerea demisiilor miniștrilor, ci faptul că începe procedura de prezentare a unui nou Cabinet, a unui nou prim-ministru. Nu este doar o lipsă de rușine faptul că Olguța Vasilescu aseară anunța că ar vrea să-și retragă unii demisiile. Este cea mai jalnică tentativă a PSD de a controla guvernarea pe ultima sută de metri. Demisiile nu sunt doar un act juridic, ci și politic! Aceste demisii s-au consumat în momentul în care au fost date. E un act de decență politică să-și ceară scuze pentru ce au făcut până acum și să renunțe la această aberație a retragerii demisiei. Nu te poți juca, azi ai demisia, mâine nu mai ai demisia!”, a subliniat senatorul PNL Timiș, Alina Gorghiu.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*