Eveniment

Prinși cu substanțe interzise

Prinși cu substanțe interzise
Adora Beauty

S-au ales cu dosare penale pentru că au fost prinși de jandarmi cu droguri asupra lor. Vorbim de doi indivizi în vârstă de 24 respectiv 35 de ani, cu domiciliul în judeţul Timiş.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, când jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, în timpul desfăşurării serviciului de ordine publică, au depistat două persoane care aveau asupra lor substanţe  interzise. Una dintre persoane a fost depistată în jurul orei 22.30 într-un autoturism, pe o stradă din cartierul Freidorf. La vederea echipajului de jandarmi, un tânăr de 24 de ani a prezentat un comportament ce a atras atenţia, fapt pentru care i s-a cerut să se legitimeze. La controlul efectuat, în autoturism a fost găsit un săculeţ de plastic, ce conţinea o substanţă vegetală uscată, de culoare maronie, o râşniţă şi un cântar special destinat măsurării unor cantităţi mici.

Cea de-a doua persoană a fost observată în jurul orei 5.00, în zona fostei fabrici de zahăr, în timp ce îşi confecţiona o ţigară dintr-o substanţă vegetală uscată.

În ambele situaţii, jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării substanţelor şi obiectelor găsite şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*