Life-style

Dieta cu limonadă a lui Beyonce. Află cum prepari băutura care te slăbește

Dieta cu limonadă a lui Beyonce. Află cum prepari băutura care te slăbește
Adora Beauty

Dieta cu limonadă a lui Beyonce este extrem de populară printre doamnele și domnișoarele care vor să slăbească sau să se mențină în formă. Se prepară ușor și are un ingredient la care nu te-ai fi gândit să-l adaugi în limonadă.

Beyonce este o regină a muzicii și frumuseții, căci orice ar face ea nu dă greș. Face totul cu o ușurință care ambiționează fanele să-i urmeze exemplul pozitiv.

Dieta cu limonadă a lui Beyonce este una care ajută la detoxifierea organismului.

Băutura care te slăbește este bogată în antioxidanți, vitamne, minerale și este sănătoasă, dar nu trebuie consumată pe termen lung.

Artista a început să bea această licoare în 2006, pe când se pregătea pentru rolul din Dreamgirls. Aceasta susține că a reușit să slăbească 20 de kilograme într-un timp destul de scurt.

Cum băutura îi oferea și o senzație de sațietate, artista avea în rest mese dese și mici, majoritatea compuse din mâncăruri lichide.

Mai este varianta în care se înlocuiește o masă cu această limonadă, însă mesele trebuie să fie ușoare pentru stomac.

Dieta se ține între 4 și 14 zile, dar după acest interval care slăbești te apuci din nou de vechile obiceiuri culinare, ai șanse să te îngrași la loc.

Pentru rezultate pe termen lung, poți bea limonada, dar poți începe și un program de exerciții pentru a-ți tonifia corpul.

Dieta cu limonadă a lui Beyonce este ideală dacă vrei să slăbești înaintea unui eveniment important din viața ta și vrei să arăți foarte bine.

Nu trebuie exagerat consumul acestei băuturi și trebuie băută cu precauție. Dacă aveți probleme la stomac, mai bine încercați alte diete potrivite.

De-a lungul celor 7 zile de dietă cu limonadă, Beyonce a recunoscut că a avut stări de foame, iritabilitate, balonare, energie scăzută, a dezvoltat o sensibilitate la dinți.

După terminarea perioadei de dietă, alimentele solide vor fi introduse treptat în alimentație și în cantități mici.

De preferat ar fi să începi cu supe, fructe și apoi legume. Poți lua și suplimente cu probiotice sau poți consuma iaurturi.

Dieta cu limonadă a lui Beyonce – cum o prepari

Ai nevoie de următoarele ingrediente

– 250 ml apă plată

– 2 linguri zeamă de lămâie

– 1-2 lingurițe sirop de arțat

– 1/4 linguriță piper roșu.

Băutura se prepară zilnic pentru a fi proaspătă și ca zeama de lămâie să aibă toți nutrienții esențiali.

Angelina Jolie, Jared Leto, Gwyneth Paltrow, Denzel Washington, Robin Quivers și iluzionistul David Blaine sunt printre vedetele care au ținut această dietă.

Nutriționiștii recomandă să nu se facă abuz de această dietă cu limonadă, căci poate fi periculos pentru organism.

Este una săracă în calorii și ajută la slăbit, dar are deficiențe și la capitolul vitamine, minerale, proteine, carbohidrați și grăsimi.

Poți discuta cu un nutriționist despre această dietă pentru a afla dacă nu îți va afecta starea de sănătate.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*