Politic

Alina Gorghiu: “PSD s-a dat în stambă. Moțiunea de cenzură a fost un eșec pentru Liviu Dragnea”

Alina Gorghiu: “PSD s-a dat în stambă. Moțiunea de cenzură a fost un eșec pentru Liviu Dragnea”

Senatorul de Timis, Alina Gorghiu, a venit azi la Timișoara. Aceasta a susținut o conferință de presă, iar un subiect de actualitate dezbătut a fost despre evenimentul istoric de ieri de la Parlament, privind moțiunea de cenzură a Guvernului Grindeanu.

În plus, senatorul a adus explicații în privința subiectului că PSD nu mai poate guverna ţara. “Această moțiune de cenzură a fost un eșec pentru Liviu Dragnea, nu un succes așa cum cred colegii domniei sale. PSD a ieșit slăbit din această acțiune pe care sunt convinsă că partidul nu și-a dorit-o și a pus ambiția personală a liderului PSD. Iar activitatea liderilor va scădea rapid și se va vedea curând acest lucru. De ieri toate lucrurile se închid în poarta Cotroceniului, toate drumurile duc la președintele Klaus Iohannis pentru că decizia asupra propunerii de prim-ministru, așa cum știți, în urma propunerilor pe care partidele le pot face revine președintelui României. PSD s-a dat ieri în stambă, așa cum nu s-a întâmplat niciodată! Există riscul real că peste șase luni dacă PSD primește mandat să facă Guvern să se repete aceiași situație”, a explicat Alina Gorghiu.

PNL va veni cu o propunere pentru funcţia de premier, după ce cabinetul condus de Sorin Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură. Decizia va fi luată luni, de la ora 12 în cadrul Biroului Politic Naţional.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*