Social

Continuă vânătoarea de cerşetori la Timişoara

Continuă vânătoarea de cerşetori la Timişoara

Polițiștii locali au continuă acțiunile pe linia depistării persoanelor fără adăpost și a cerșetorilor din Timișoara, acțiuni desfășurate în cadrul unei ample campanii demarate în urmă cu o săptămână cu scopul combaterii acestui fenomen care produce disconfort cetățenilor, mai ales în perioada de vară când timișorenii și turiștii veniți în oraș ies la plimbare ori stau la terase.

În ultimele două zile, alte 19 persoane au depistate cerșind pe străzi atât în zona centrală cât și în cartiere. Spre exemplu, au fost depistați și aduși la sediul Poliției Locale pentru verificări și preluare în baza de date cerșetori și persoane fără adăpost din zonele Piața Unirii, bd. Revoluției, Circumvalațiunii, Silistra cu Perlei, Piața 700, zona Gării de Nord. Aceștia au fost apoi predați centrul social de pe str. Telegrafului. Polițiștii locali continuă aceste acțiuni și în perioada următoare având permanent în atenție acest aspect.

Persoanele care observă în stradă cerșetori sau oameni ai străzii pot sesiza Poliția Locală la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca un echipaj să vină să-i preia din stradă în vederea luării măsurilor legale. Totodată, Poliția Locală face din nou apel la cetățeni și să nu ofere bani cerșetorilor deoarece în acest fel atrag și alte persoane din aceeași categorie în Timișoara și îi mențin în stradă pe cei veniți deja aici.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*