Eveniment

Cetățean turc, interdicție cinci ani pe teritoriul României

Cetățean turc, interdicție cinci ani pe teritoriul României

Ghionion pentru un cetățean turc! Acesta s-a ales cu interdicția intrării pe teritoriul României timp de cinci ani. Și asta pentru că a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stamora-Moravița feroviar cu un pașaport cu viză falsă pentru Germania.

Ieri la ora 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița feroviar, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean turc în vârstă de 25 de ani, care călătorea cu trenul din direcția Vârșeț, Serbia cu destinația Moravița.

La verificarea pașaportului cetățeanului turc, având suspiciuni referitoare la autenticitatea colantului de viză, care purta însemnele autorităţilor germane, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu aparatura din dotare, stabilind că acesta este fals.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că intenționa să ajungă în Polonia și nu știa că viza ar fi fost falsă. În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului turc, nepermițându-i intrarea în țară precum și interzicerea intrării pe teritoriul României timp de 5 ani.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*