Social

Cei mai buni fotografi din Timișoara, recompensați de municipalitate

Cei mai buni fotografi din Timișoara, recompensați de municipalitate
Adora Beauty

Cei mai buni fotografi din Timișoara vor fi recompensați de municipalitate. Vizați sunt cei care au surprins cadre spectaculoase cu orașul sau filmulețe video pe care le-au postat apoi pe rețelele de socializare.

În acest sens, edilul Nicolae Robu le va acorda premii și diplome de excelență pentru că promovează orașul prin arta lor.

Patru din cei mai buni fotografi vor fi invitați săptămâna viitoare în cadrul ședinței Consiliului Local pentru a le fi acordate diplome de excelență din partea primarului. Vorbim despre Valentin Vâlcu (Eye in the Sky), Răzvan Viționescu, Daniel Sandu și Raul Jichici.“Tocmai ca să stimulez această activitate, doresc să îi și răsplătim. Am angajat Casa de Cultură a Municipiului să pună în practică această idee a mea. S-a creat o comisie de experți și s-au acordat premii. Comisia a jurizat pe baza unor elemente ce țin de profesia respective, de profesionalism. Eu privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă. Am decis să acord eu ca primar diplome de excelență pentru acei fotografi pe care eu i-am remarcat în mediul online.  Îi voi invita în ședința CLT de marțea viitoare pe patru fotografi pentru a le conferi acele diplome, chiar dacă nu sunt din partea Consiliului Local, ci doar din partea primarului. Aceștia sunt Valentin Vâlcu (Eye in the Sky), Răzvan Viționescu, Daniel Sandu, Raul Jichici. Nu am făcut un clasament cu ei, pur și simplu am apreciat ce poze și videoclipuri frumoase au făcut. Consider că au servit Timișoara prin această pasiune a lor arătând imagini superbe din frumosul nostru oraș”, a transmis primarul Nicolae Robu.

 

(Foto: Răzvan Viționescu)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*