Life-style

Robin and the Backstabbers, Vama, Vița de Vie şi mulţi alţii urcă pe scena Music Travel Festival

Robin and the Backstabbers, Vama, Vița de Vie şi mulţi alţii urcă pe scena Music Travel Festival

În acest weekend va avea loc cea de-a treia ediție a Music Travel Festival, manifestare care își propune să pună Banatul pe harta festivalurilor internaționale.

Music Travel Festival este cel mai mare festival din vestul României. Proiectul își propune să ofere timișorenilor muzică de calitate și să susțină Timișoara Capitala Culturală 2021. Evenimentul va avea loc la Arena Aqua Sport în perioada 23 — 25 iunie.

Pe scenă vor evolua peste 30 de artiști internaționali și naționali, printre aceștia fiind Sigma, Dub Pistols, Chase & Status (DJ Set), Foreign Beggars, Robin and the Backstabbers, Vama, Vița de Vie, Travka, The Mono Jacks, Zdob și Zdub, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette și Jurjak. DE asemenea, vror mai participa și DJ-i, precum Paco Osuna, James Zabiela, M.A.N.D.Y, Mihai Popoviciu, Toygun, The Model, Ethylen, IV-IN, ABC.

“Evenimentul este gândit și implementat la cele mai înalte standarde. Design-ul reprezintă un punct forte față de tot ce există pe piață în acest moment. Proiectul nostru are bineînțeles și o latură sustenabilă care este dată de folosirea paleților reciclați și a panourilor fotovoltaice. Dorim să oferim timișorenilor nu doar un eveniment muzical de excepție cât și un mediu verde și relaxant în inima naturii”, a precizat Gabriela Gunter, CEO, co-organizator al evenimentului.

Pe lângă spectacole, pe parcursul celor trei zile mai sunt programare activități speciale pentru copii și adulți, precum: ateliere de creație, concursuri și jocuri, teatru și școală de circ, cabine de realitate virtuală si photo boot cu artiștii preferați. De asemenea, pentru a susține spiritul vienez al orașului de pe Bega, restaurantele vor pregăti preparate speciale, precum renumiți cârnați vienezi, radatz krasekeiner și bratwurst.

Biletele pot fi achiziţionate la preţuri speciale, online https://www.iabilet.ro/bilete-music-travel-festival-28697/ şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Fratelli Timişoara. Bucureşti: Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi de pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Zona VIP amenajată de Fratelli este una dintre noutăţile aduse în proiect în acest an şi oferă un cadru unic unde veţi putea să savuraţi băuturile preferate şi să urmăriţi artiştii preferaţi care evoluează pe scenă.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*