Utile

Program intensiv de spălare a rețelei de apă în Sânnicolau Mare

Program intensiv de spălare a rețelei de apă în Sânnicolau Mare

În perioada 20-30 iunie, în Sânnicolau Mare va avea loc un program intensiv de spălare a rețelei de apă cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune.

Spălarea conductelor se va face etapizat, pe zone, și va fi repetată pe străzile unde acest lucru este necesar. Programul de lucru pe zone și zile va fi anunțat în prealabil, în media și pe site-ul societății.

În perioada imediat următoare, 20-22 iunie, se vor face spălări pe străzile Andrei Șaguna, Horea, Nistor Oprean, Andrei Mureșan, Dimitrie Țichindeal, Simion Bărnuțiu, Gheorghe Barițiu, Cosânziana și 13 Decembrie.

Pe durata spălării rețelei, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. De aceea, li se recomandă consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Creșterea turbidității apei de la robinet, scăderea presiunii și mici întreruperi în furnizarea apei se pot produce și pe străzile învecinate celor pe care se lucrează în ziua respectivă.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*