Administrație

Nicolae Robu: “Vom interzice marțea viitoare în Consiliul Local folosirea trotinetelor, a rolelor, a skatebord-urilor pe străzile din centrul istoric”

Nicolae Robu: “Vom interzice marțea viitoare în Consiliul Local folosirea trotinetelor, a rolelor, a skatebord-urilor pe străzile din centrul istoric”
Adora Beauty

Atenție, timișoreni! Autoritățile vor să interzică circulația cu rolele, skateboard-urile și monociclurile pe străzile din centrul istoric!

Anunțul a fost făcut azi de Nicolae Robu. Astfel că un proiect în acest sens, de interzicere a trotinetelor și rolelor pe străzile pietonale din zona centrală a Timișoarei, va fi supus marțea viitoare votului Consiliului Local.

Potrivit primarului Nicolae Robu, hotărârea le va interzice inclusiv copiilor să circule pe trotinete prin centrul orașului.”Vom interzice marțea viitoare în Consiliul Local și folosirea trotinetelor, a rolelor, a skatebord-urilor și a tuturor obiectelor de mobilitate pe străzile din centrul istoric dedicate promenadei. Au fost cazuri în care erau să se producă nenorociri din cauza unor iresponsabili care merg cu viteză cu rolele sau monociclurile.Unde e zonă pietonală nu merge nimeni cu nimic! Vom crea alte locuri pentru tot felul de mijloace care mai există”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În plus, municipalitatea caută soluții pentru reglementarea circulației cu role, trotinete și skate-uri și pe malurile Begăi, acolo unde ar urma să se înființeze piste speciale pentru astfel de mijloace de deplasare.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*