Sport

Nicolae Robu, apel la suporteri: ”Poli TREBUIE să rămână echipa noastră”. Cum poți AJUTA și tu echipa, în viitorul sezon

Nicolae Robu, apel la suporteri: ”Poli TREBUIE să rămână echipa noastră”. Cum poți AJUTA și tu echipa, în viitorul sezon
Adora Beauty

Poli Timișoara a reușit perfomanța extraordinară de a rămâne în Liga I, deși a pornit în sezonul recent încheiat cu o penalizare de 14 puncte. După un ”baraj” de menținere în elita fotbalului românesc, contra arădenilor de la UTA, alb-violeții se pregătesc de startul unui nou sezon competițional, de la care speră să fie mai ”relaxant”.

Fiind singura echipă din Liga I fără susțiunere de la bugetul local, dar și fără a avea un patron, Poli Timișoara va avea viață grea și în viitorul campionat, deoarece susținerea financiară, și dacă va putea fi făcută de primăria din capitala Banatului, aceasta, cel mai probabil, nu va fi suficientă pentru a realiza o echipă competitivă la nivel înalt al competiției interne.

În aceste condiții, primarul Timișoarei a lansat un nou apel la timișoreni și nu numai. Nicolae Robu speră ca Poli Timișoara să beneficieze de sprijinul material al tuturor pasionaților de fotbal, de la oameni de afaceri până la cei care asistă la meciuri din tribunele dărăpănate ale stadionului Dan Păltinișanu.

Poli trebuie să rămână echipa noastră, a tuturor! Să o ajutăm, atunci!” începew mesajul postat de edilul timișorean pe o rețea de socializare. Robu laudă echipa mai întâi, precizând că ”Încă dăinuie și certamente nu se va stinge în curând bucuria imensă a rămânerii lui Poli în Liga I, în urma dublei victorii cu UTA -2:1, la Timișoara, 3:1, la Șiria-, după un parcurs început cu -14 puncte -caz unic în istoria fotbalului românesc!-, parcurs pe care nu numai că am obținut suficiente puncte să nu retrogradăm direct, dar ne-am și calificat în finala Cupei Ligii și în semifinalele Cupei României!”, transmite întâiul gospodar de pe Bega.

Primarul Timișoarei are planuri mari pentru sezonul viitor, motiv pentru care expune urmăritorilor săi de pe Facebook motivele solicitării sale de a sprijini financiar clubul de fotbal. ”Nu trebuie, însă, să uităm că pentru a avea bucurii și la anul, chiar mai mari, mult mai mari -așa ne propunem-, POLI are nevoie de bani! Numai eu și conducerea clubului știm cât de greu ne-a fost să obținem fondurile necesare supraviețuirii în acest campionat! Acum, din nou sunt urgențe la acest capitol! Vă rog pe toți iubitorii de Poli, ajutați această echipă minunată! Aveți la dispoziție mai multe modalități de a o face: puteți face donații și sponsorizări, puteți comanda publicitate, puteți cumpăra de pe-acum abonamente pentru sezonul următor, pentru dv., pentru apropiați, pentru angajații dv., puteți cumpăra tricouri, eșarfe, fanioane și alte însemne. Haideți să dăm dovadă că Noua Poli -da, putem să-i spunem așa, ca alint, pentru că chiar este nouă, are doar 5 ani, dar mai are o calitate: este și deținătoarea palmaresului istoric Poli!-, așadar haideți să dăm dovadă că Noua Poli este echipa noastră, a tuturor! Să păstrăm acest statut fără pereche în Liga 1, de echipă fără patron, de echipă cu adevărat a comunității! Hai Poli!”, a mai scris edilul.

Pentru clarificarea situației în care se regăsește clubul alb-violet, Nicolae Robu și-a încheiat postarea de pe Facebook cu un amănunt de natură juridică, acesta explicând că ”POLI este organizație nonguvernamentală nonprofit, asociere între Consiliul Local, Consiliul Județean și Universitatea Politehnica”.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*