Cultură

Două concerte în aer liber, în care muzica clasică va întâlni rock-ul simfonic

Două concerte în aer liber, în care muzica clasică va întâlni rock-ul simfonic
Adora Beauty

Eveniment muzical Sincretic Bastion 2021 – două concerte în aer liber, în care muzica clasică va întâlni rock-ul simfonic. Este propunerea reprezentanților Muzeului Național al Banatului, cu sprijinul Consiliul Județean Timiș. Manifestarea va avea loc sâmbătă și duminică, la Bastionul Maria Theresia, in intervalul orar 20.30-23.00.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 24 iunie, ora 20.30, cu un concert de excepție susținut de Orchestra Operei din Novi Sad.  Alături de aceasta,  pe scenă vor urca soliști de prestigiu în lirica operelor din Viena, Berlin, Seul și Timișoara, cu un repertoriu internațional de mare popularitate. Katarzyna Dondalska, Natalia Ushakova, Anda Luoise Bogza, Jegyung Yang, Aura Twarowska sau Jongming Park sunt câteva din numele sonore care vor prezenta o gală de operă cu arii și duete din creația compozitorilor W.A. Mozart, G. Rossini, J. Strauss, G. Puccini, Ch. Gounod.

Dumincă, 25 iunie, de la aceeași oră, evenimentul va culmina cu spectacolul extraordinar prezentat de Pasărea Rock și mezzosoprana Aura Twarowska, acompaniați de Orchestra Simfonică a Vojvodinei.

Ambele concerte se vor defășura sub bagheta Maestrului Radu Pop, liantul celor două seri muzicale.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*