Social

Continuă campania de prevenire a furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun

Continuă campania de prevenire a furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun

Poliția Locală Timișoara continuă și astăzi campania de prevenire pe linia furturilor din buzunare și poșete în mijloacele de transport în comun, începută săptămâna trecută prin împărțirea de pliante informative cetățenilor care circulă cu tramvaie, autobuze și troleibuze.

„Subliniem că această acțiune de informare este o completare a patrulărilor zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban și a acțiunilor desfășurate de echipe mixte de polițiști locali și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara. Pliantele informative împărțite cetățenilor conțin informații despre cum ar trebui să ne ferim de hoții din buzunare și poșete, care sunt modurile de acțiune ale hoților care acționează în tramvaie, troleibuze și autobuze, în stațiile RATT, precum și în alte locuri aglomerate. De asemenea, sunt prezentate și cateva sfaturi utile referitoare la păstrarea bunurilor în momentul în care se deplasează cu mijloacele RATT”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Flyerele au fost împățite deja în zone precum Bălcescu, Sinaia, Gara de Nord, Poșta Mare, Piața 700, urmând să fie curprinse toate zonele în care se circulă cu mijloacele de transport. Cetățenii au la dispoziție prin intermediul acestor pliante și datele de contact ale Poliției Locale Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*