Eveniment

Premierul, acuzat că a întârziat o cursă Tarom timp de 4 ore. Ce spune conducerea Aeroportului Timișoara

Premierul, acuzat că a întârziat o cursă Tarom timp de 4 ore. Ce spune conducerea Aeroportului Timișoara

Sorin Grindeanu este acuzat de către un fost parlamentar de Arad. Potrivit acestuia, avionul care avea cursă de la Timișoara către București a fost ținut la sol câteva ore bune, în cursul zilei de ieri, pentru Sorin Grindeanu.“Mi-am condus un prieten aseară, care trebuia să plece cu avionul de la 19:20, însă acesta a avut o întârziere foarte mare. După o jumătate de oră lumea a început să își pună întrebări. Ni s-au dat tot felul de explicații. Timp de 4 ore am așteptat, până când am constatat că avionul a întârziat ca să îl aștepte pe Sorin Grindeanu care era ocupat cu tot felul de activități politice”, a declarat pentru Antena 3, fostul parlamentar Calimente Mihăiță.

De cealaltă parte, conducerea Aeroportului Internațional Timișoara susține că premierul  României, Sorin Grindeanu, nu a călătorit cu cursa Tarom RO 608 pe relația Timișoara – Otopeni care a decolat cu o întârziere de aproximativ 4 ore generată de condițiile meteo din zona de est a țării calificate cu Cod galben.

Zborul Tarom ROT 607 care trebuia să aterizeze la Timișoara  (cu decolare de la Otopeni) sâmbătă, 17 iunie, la ora 19.00, a avut o întârziere de aproximativ 3 ore și 45 de minute din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de la aeroportul Otopeni. Aeronava a aterizat la aeroportul din Timișoara la ora 22.42 și a decolat, cu indicativ de zbor RO 608 spre aeroportul Otopeni, la ora 23.15.

Administrația aeroportului menționează faptul că premierul  României, Sorin Grindeanu , nu a călătorit cu cursa Tarom RO 608 pe relația Timișoara – Otopeni care a decolat cu o întârziere de aproximativ 4 ore generată de condițiile meteo din zona de est a țării calificate cu „cod galben”.

Pe această cale revenim cu informarea pentru pasageri asupra faptului că siguranța este elementul cel mai important pentru un zbor, iar condițiile meteo nefavorabile pot afecta în mod grav siguranța zborurilor. Acest fapt justifică uneori întârzierea zborurilor”.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*