Social

Vânătoarea cerşetorilor continuă la Timişoara. Ce au găsit poliţiştii locali pe un teren viran şi într-un imobil părăsit

Vânătoarea cerşetorilor continuă la Timişoara. Ce au găsit poliţiştii locali pe un teren viran şi într-un imobil părăsit

Polițiștii locali au continuat și în cursul zilei de ieri acțiunile pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică și a celor fără adăpost, în cadrul amplei campanii demarate în ultimele zile în acest sens.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii locali s-au deplasat în cartierul Plopi-Kuncz, unde un cetățean a sesizat existența unei tabere de nomazi pe un teren viran. La fața locului au fost depistate șase persoane cu căruțe cu coviltir venite din județul Sălaj, care au și fost sancționate.

De asemenea, din verificările efectuate, s-a constatat că terenul este privat, motiv pentru care proprietarul a fost somat să ia măsurile de îndepărtare a celor în cauză, care de altfel au și plecat spre domiciliu în această dimineață.

Tot în cursul zilei de ieri, au fost aduse pentru identificare și introducerea în baza de date din diverse locații un număr total de 22 de persoane depistate cerșind pe străzi sau locuind în adăposturi improvizate. Polițiștii locali au acționat și în Calea Șagului unde, într-un imobil părăsit, locuiau șapte persoane dintre care doi adulți și cinci minori, care au fost predați Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș pentru luarea măsurilor legale. De asemenea, locația în care aceștia au fost depistați va fi monitorizată.

Poliția Locală continuă aceste acțiuni de depistare a cerșetorilor și a oamenilor străzii și în zilele următoare, făcând apel din nou către timişoreni să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 prezența acestora precum și locații în care aceștia își improvizează adăposturi pentru a se lua imediat măsurile legale.

Poliția Locală face apel din nou la cetățeni și să nu ofere bani cerșetorilor deoarece în acest fel atrag și alte persoane din aceeași categorie în Timișoara și îi mențin în stradă pe cei veniți deja aici, aspecte care nu fac decât să deterioreze imaginea oraşului nostru.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*