Utile

Şoferii nu pot plăti roviniete şi taxe de pod la benzinăriile OMV Petrom

Şoferii nu pot plăti roviniete şi taxe de pod la benzinăriile OMV Petrom
Adora Beauty

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că OMV Petrom Marketing nu poate emite taxe de drum şi de pod din cauza unor probleme tehnice, potrivit unui comunicat de presă.  În perioada 17 iunie, ora 20:00 – 18 iunie, ora 8:00, SC OMV Petrom Marketing SRL va efectua lucrări de mentenanţă la sistemul informatic propriu.

Încasarea tarifului de utilizare, a tarifului de trecere, emiterea rovinietelor şi a peajului în punctele de lucru ale acesteia nu va fi posibilă în acest interval orar.

OMV Petrom administrează peste 500 de staţii de carburanţi, cea mai mare reţea de acest fel din România.

Şoferii sunt rugaţi să folosească serviciile celorlalţi distribuitori autorizaţi, printre care se numără MOL, Rompetrol şi Lukoil, principalii competitori ai OMV Petrom pe piaţa de distribuţie de carburanţi.

Achitarea rovinietei şi a peajului se poate realiza şi prin intermediul portalului CNAIR SA www.erovinieta.ro, portal pe care utilizatorii au posibilitatea de a: verifica valabilitatea rovinietei; verifica achitarea peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif; gestiona o flotă de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*