Sport

Infracţiune sesizată în timpul meciului de fotbal UTA Arad – ACS Poli Timişoara

Infracţiune sesizată în timpul meciului de fotbal UTA Arad – ACS Poli Timişoara

Ghionion pentru un tânăr de 36 de ani la meciul  de fotbal UTA Arad – ACS Poli Timişoara. Acesta s-a ales ieri cu dosar penal! În timpul în care s-a efectuat accesul suporterilor echipei oaspete în arena sportivă, înainte de începerea competiţiei, la controlul corporal preventiv efectuat s-a găsit material pirotehnic asupra unui bărbat.

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara au asigurat măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor pe timpul desfăşurării meciului de fotbal ce a avut loc joi, 15 iunie pe stadionul „Otto Greffner” din localitatea Şiria, judeţul Arad. Misiunea jandarmilor timişoreni s-a derulat în cooperare cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în municipiul Timişoara.

Având în vedere că „efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice” constituie infracţiune, conform prevederilor Legii nr. 126/1995, republicată, privind regimul materialelor explozive, jandarmii au întocmit actele de sesizare pe care le-au predat organelor de urmărire penală.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*