Utile

Diferența dintre deodorant și antiperspirant. Uite ce să alegi în zilele toride de vară

Diferența dintre deodorant și antiperspirant. Uite ce să alegi în zilele toride de vară
Adora Beauty

Foarte multe persoane confundă deodorantul cu antiperspirtantul, acesta fiind principalul motiv pentru care nu obțin rezultatele la care se așteptau inițial.

Deodorantul și antiperspirantul sunt două produse de îngrijire total diferite, iar pentru a te bucura de beneficiile lor, important este să cunoști care sunt diferențele între cele două. Cunoscând aceste deosebiri vei putea să faci față mult mai ușor temperaturilor ridicate.

Deodorantul și antiperspirantul nu ar trebui niciodată confundate, ele având funcții total diferite.

Deodorantul

Deodorantul este de mare ajutor pentru a înlătura mirosurile neplăcute provocate de transpirația excesivă. Astfel, chiar dacă deodorantul te ajută să miroși tot timpul proaspăt, acesta nu blochează transpirația, iar tu te vei confrunta în continuare cu această problemă deranjantă. Poți alege să folosești un deodorant dacă ești o persoană care nu transpiră în mod excesiv. De preferat ar fi să optezi pentru deodorantele fabricate din substanțe naturale. Mai mult, deodorantul este un foarte bun antiseptic și luptă cu succes împotriva bacteriilor.

Antiperspirantul

Antiperspirantul este recomandat persoanelor care au probleme din cauza transpirației. Chiar dacă a transpira este un proces perfect normal, există situații în care acest fenomen devine o afecțiune de ordin medical. Persoanele care se confruntă cu transpirația abundentă pot apela la ajutorul antiperspirantului, acesta având capacitatea a stopa acest proces. Acest produs conține săruri de aluminiu și reușește să blocheaze porii, evitând astfel problemele cauzate de transpirație.

Folosite într-un mod corect, deodorantul și antiperspirantul sunt de mare ajutor pentru ingiena zilnică, mai ales în zilele călduroase de vară.

Sursa: avantaje.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*