Sport

UTA – Poli se vede on-line! Timișorenii, AȘTEPTAȚI să se înscrie pentru deplasarea la Șiria

UTA – Poli se vede on-line! Timișorenii, AȘTEPTAȚI să se înscrie pentru deplasarea la Șiria

Clubul arădean UTA Bătrâna Doamnă a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că meciul de joi se va putea vedea în direct și în mediul on-line, pe site-ul oficial al clubului, precum și pe pagina de Facebook.

Având în vedere importanța mare a acestui joc și interesul mare creat de eveniment, de incertitudinea legislativă vizavi de drepturile de televizare ale acestui joc, UTA, Primăria Arad și Primăria Șiria au făcut eforturi mari ca meciul să fie văzut de cât mai mulți. În cursul zilei de azi, toate locurile de pe stadionul ”Otto Greffner” din Șiria care erau în picioare vor fi înlocuite cu tribune închiriate din Budapesta. Vom avea Tribuna I, II, Peluza Sud și Peluza Nord. Pentru cei care sub nicio formă nu pot ajunge la eveniment, meciul va fi transmis de club pe site-ul oficial al clubului, www.uta-arad.ro, și pe pagina de Facebook UTA Arad. Încercăm să fie o transmise cât mai profesionistă”, a anunțat Alexandru Meszar, omul care a pornit proiectul UTA în urmă cu patru ani, anunță site-ul oficial al arădenilor.

De cealaltă parte a ”baricadei”, suporterii lui Poli sunt în plin procedeu de organizare a deplasării la Șiria. Întrucât arădenii au oferit doar 70 de bilete suporterilor alb-violeți, deși tribunele arenei ”Otto Grefner” vor fi suplimentate cu gradene aduse din, ținând cont și de ora atipică a disputării jocului, locurile pentru deplasarea spre Șiria nu s-au rezervat încă în totalitate.

Organizatorii acestei deplasări informează fanii lui Poli că plecarea spre Șiria se face organizat, cu autobuze, iar singurele costuri pe care le implica se referă la prețul tichetului de intrare pe stadion, adică 20 de lei, transportul fiind gratuit. Cei interesați să se alăture galeriei care se deplasează în micuța localitate din județul Arad sunt rugați să se înscrie la numărul de telefon 0749.141.491. Plecarea va avea loc din spatele Peluzei Nord a stadionului Dan Păltinișanu, joi, 15 iunie 2017, la ora 14:00.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*