Life-style

Road Patrol MC România organizează în weekend Bikers Festival 2017

Road Patrol MC România organizează în weekend Bikers Festival 2017
Adora Beauty

Road Patrol MC România anunţă o nouă ediție a tradiționalului Bikers Festival aflat acum la ediția aniversară cu numărul 15. Perioada de desfășurare va fi din 16 iunie până în 18 iunie, la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde.

Și în acest an, s-a păstrat locația deoarece natura este aproape și oferă liniștea și intimitatea atât de necesare în diminețile festivalului.

„Vom începe să răcim berea de joi pentru că vineri, primii sosiți să poată să-și potolească setea. Vineri, dupa ce lăsăm oamenii să se așeze la “casa” lor, facem primele probe de sunet și înainte să apună soarele urcăm primele trupe pe scenă. Știm că prima noapte este una lungă și vom face tot posibilul să prindeți răsăritul treji. Sâmbătă vom începe în funcție de cum o putea fiecare. Cu o cafea, cu o vorbă. Va fi mai greu pentru cei cu capul mare, dar, cu putin ajutor vor reuși și ei. Intenționăm și în acest an să adunăm cât mai multe motociclete pentru plimbare, și la fel ca și la edițiile precedente, să o facem în mod civilizat”, anunţă organizatorii.

Parada va începe de la Poligonul AJVPS și se va încheia tot acolo. După paradă, cei mai viteji și mai pricepuți vor putea participa la concursurile pregătite, iar seara vor fi premiaţi. Duminică, împachetarea, adunarea și fiecare la casa lui.

Doamnele şi domnisoarele au intrare gratuită!

Trupe confirmate:

Bucovina

Altar

Kuadra (IT)

Northern Revival (SRB)

Acromantia

Mist

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*