Fără categorie

Poliția Locală Timișoara, pe locul I la Turneul Internațional de Tragere TOP GUN

Poliția Locală Timișoara, pe locul I la Turneul Internațional de Tragere TOP GUN

Eveniment important al polițiștilor locali timișoreni. Este vorba despre cea de-a opta ediție a Turneului Internațional de Tragere cu pistolul ”Top Gun”, organizat de IPA (International Police Association) – Secția Română Regiunea 1 Timiș.

Desfășurat sub deviza ”Servo per Amikeco!”, concursul a reunit la start 12 echipe din toată țara, dar și din Serbia și Macedonia. Manifestarea a început cu cuvântul de deschidere al presedintelui IPA Regiunea 1 Timis, cms. sef Gheorghe Moldovan, care, alături de vicepreședintele IPA Regiunea 1 Timiș și director al Poliției Locale Timișoara, Dorel Cojan, de președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică, Traian Stancu, și de inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, cms șef Nicolae Boia, și city managerul Timișoarei, Robert Kristof, au dat startul competiției.

După un foarte bun parcurs la concursurile anterioare, unde a ocupat locul I la nivel național, cât și la turneul organizat de IPA Macedonia cu ocazia Zilei Poliției Macedonene, Poliția Locala Timișoara și-a confirmat din nou valoarea, ocupând și de această dată locul I atât la echipe, cât și la individual feminin și individual masculin. La final, în urma punctajului obtinut, clasamentul a fost urmatorul :

Echipe:

Locul I – IPA Regiunea 1/B Timis – Politia Locala Timisoara – 284 puncte

Locul II – IPA Regiunea 1/A Timis – Inspectoratul Judetean de Politie Timis – 265 puncte

Locul III – Poliția de Frontieră – 233 puncte

Individual masculin:

Locul I – Toma Vasile (Politia Locala Timișoara) – 98** puncte

Locul II – Micorici Lucian (IPJ Timiș) – 98 puncte

Locul III – Paladuță Victor (IPJ Timiș) – 90 puncte

Individual feminin:

Locul I – Velicu Georgina – Dana (Poliția Locală Timișoara) – 97 puncte

Locul II – Moraru Corina – (IPA Regiunea 2 Mehedinți) – 85 puncte

Locul III – Vlădășel Oana (Poliția de Frontieră Timișoara) – 83 de puncte

Pe lângă premiile acordate primilor clasați s-au acordat și diplome celor care au sprijinit buna organizare și desfășurare a turneului. Întâlnirea membrilor IPA s-a încheiat într-un ambient placut, participanții promițând să se reîntâlnească și la următoarea ediție.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*