Eveniment

Peste zece mii de țigări netimbrate, 235 litri de alcool și 5000 litri combustibil (motorină), confiscate de la contrabandiștii din Făget

Peste zece mii de țigări netimbrate, 235 litri de alcool și 5000 litri combustibil (motorină), confiscate de la contrabandiștii din Făget

Polițiștii orașului Făget au efectuat două percheziții domiciliare, la persoane bănuite de contrabandă. În urma activităților desfășurate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 10.599 de țigarete netimbrate, 235 litri de alcool și 5000 litri combustibil (motorină).

La data de 10 iunie, polițiștii orașului Făget, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Făget, au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza orașului Făget și a localității Povergina, la persoane bănuite de contrabandă.

În luna martie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că patru persoane, cu vârste între 57 și 80 de ani, desfăşoară activităţi de comerţ ilegal cu ţigări, prejudiciind bugetul consolidat al statului. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 10.599 de țigarete netimbrate, 235 litri de alcool și 5000 litri combustibil (motorină).

În cauză, polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

La activități au participat și jandarmi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*