Eveniment

Nerespectarea regulilor de circulație le-a creat probleme mai multor șoferi

Nerespectarea regulilor de circulație le-a creat probleme mai multor șoferi
Adora Beauty

Au apăsat prea tare pedala de accelerație, iar acum suportă consecințele. Sute de șoferi timișeni s-au ales cu sancțiuni usturătoare, iar alți zeci au ajuns pietoni, pentru că au ignorat sfaturile polițiștilor. În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, oamenii legii au aplicat 445 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 160 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum, 58 pentru neutilizarea centurii de siguranţă și 20 pentru indisciplină pietonală.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 31 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 18 de certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*