Sport

Exclusiv. Timișoreanul Dan Negru: ”Fotbalul românesc nu-mi mai place, dar la POLI mă uit”

Exclusiv. Timișoreanul Dan Negru: ”Fotbalul românesc nu-mi mai place, dar la POLI mă uit”
Adora Beauty

Derbyul din această seară stârnește interesul timișorenilor de pretutindeni. Printre aceștia, vedeta Antena 1, Dan Negru, care a declarat pentru www.observatordetimis.ro că nu pierde nicio ocazie de a vedea, dacă nu ”pe viu”, măcar la televizor meciurile lui Poli, mai ales că în adolescență a luat bătaie de la galeria celor de la Dinamo.

Timișoreanul Dan Negru, unul dintre cei mai longevivi prezentatori de emisiuni tv de succes din țara noastră, a ironizat fotbalul mioritic prin intermediul unei postări pe Facebook în care amintește de ”orașpe mari ca Voluntari și Chiajna” care au pus stăpânire pe elita fotbalului românesc. ”Timișoara joacă azi baraj ca să rămână în Liga 1. O ligă cu orașe mari ca Voluntari sau Chiajna… Merg la Poli de când eram copil, fotbalul românesc de azi mi-e indiferent dar bannerul afișat pe stadionul din Timișoara mă onorează”, a scris vedeta postului de televiziune Antena 1. Prezentatorul tv a postat, alături de textul amintit și fotografia de mai sus.

Contactat de reporterul www.observatordetimis.ro, Dan Negru a făcut o mărturisire deloc agrabilă, dar extrem de actuală dacă ținem cont de meciul idin această seară contra UTA-ei, formație a cărei galerie, la fel ca și cea a bucureștenilor de la Dinamo, nu este tocmai ”liniștită” pe unde trece. ”Când eram adolescent și mergeam pe stadionul 1 Mai, pentru că așa se numea atunci, am luat bătaie de la galeria lui Dinamo. Eram undeva în Calea Girocului. Altfel spus, merg la Poli de când mă știu”, ne-a declarat timișoreanul.

Negru a precizat că nu este interesat de ”disputa” locală dintre suporteri, făcând referire la echipa care ”merită” să poarte titlul de Poli. ”Nu mă prea intersează disputele legate de care e echipa care-și merită titlul de Poli, nici măcar nu le cunosc în amănunt. Mă uit sau nu la un meci! E simplu! E ca la film. Îmi place, sau nu. Din nefericire, fotbalul românesc nu-mi mai place. Dar, la Poli mă uit din nostalgia adolescenței mele, când luam bătaie de la galeria miticilor…”, a conchis cel mai de succes prezentator de emisiuni de divertisment din România.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*