Sport

Interes URIAȘ pentru Poli – UTA! Cu cât s-a prelungit orarul caselor de bilete și cine intră GRATIS?

Interes URIAȘ pentru Poli – UTA! Cu cât s-a prelungit orarul caselor de bilete și cine intră GRATIS?
Mii de timișoreni au achiziționat deja bilete la cel mai important meci de fotbal al verii. Barajul pentru menținerea, respectiv promovarea în Liga I de fotbal dintre Poli Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă.
Datorită interesului mare pentru această partidă, clubul de pe Bega a prelungit astăzi programul casieriilor din zona arenei ”Dan Păltinișanu”. Conform unui anunț postat pe pagina de Facebook a grupării alb-violete, programul casieriei de la stadion a fost prelungit astăzi până la ora 17:00. În plus, din aceleași motive, ”interesul publicului este tot mai mare”, casieria va fi deschisă luni deja de la ora 10:00, cu două ore mai repede față de anunțul inițial.
Clubul recomandă suporterilor să își achiziționezele tichetele de accs la meci din timp, pentru a evita cozile şi aglomerația dinaintea meciului. De asemenea, timișorenii informează că, pe lângă suporterii care au avut POLIcard (abonament) în actuala stagiune, și copiii cu vârsta sub 14 ani au acces liber în incinta stadionului, la partida de mâine seară.
Vă reamintim că prețurile la biletele pentru meciul Poli Timișoara – UTA, contând pentru prima manșă a barajului sunt de 15 lei la Peluza Nord și tribunele 1 și 2, iar la tribuna 0 – 25 de lei. Cele mai scumpe bilete se regăsesc la Lojă, prețul unui tichet fiind stabilit la valoarea de 50 de lei. Clubul a anunțat încă de câteva zile că accesul în Peluza Sud a stadionului ”Dan Păltinișanu” va fi interzis la acest meci, din motive ce țin de starea de degradare a arenei sportive.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*