Eveniment

Acrobații pe cerul Banatului cu Skybolt! Pilotul lituanian a făcut din nou show

Acrobații pe cerul Banatului cu Skybolt! Pilotul lituanian a făcut din nou show
Adora Beauty

A fost un adevărat spectacol pe cer! Acrobațiile pilotului lituanian, Jurgis Kairys, a încântat și în acest an spectatorii, la Timișoara Air Show.

Cei prezenți ieri seară au putut asista la evoluţiile piloţilor din cadrul Forţelor Aeriene Române, formaţiei ASALT şi Iacării Acrobaţi. Vedeta acestei ediţii a fost pilotul lituanian Jurgis Kairys, o adevărată legendă a acrobaţiilor aeriene, inginer aeronautic dar şi inventator al mai multor manevre spectaculoase pe cer.

În premieră pentru Timişoara, spectacolul a fost unul total, zborurile acrobatice şi efectele pirotehnice au fost admirate la apusul soarelui.

Piloţii Forţelor Aeriene Române au fost prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. Piloţii de la Formaţia ASALT au făcut acrobaţii, iar în premieră a fost prezentat singurul avion biplan de acrobaţii din România, Skybolt of Romania.“Este cea de-a patra ediție a Timișoara Air Show. Va fi un spectacol inedit datorită faptului că este la ceas de seară. E altă atmosferă. Probabil și partea muzicală va completa spectacolul aviatic. Ne dorim ca toată lumea să plece mulțumită, astfel încât la anul viitor și o promisiune a mea, să pregătim un spectacol cu adevărat și mult mai bogat în evenimente aviatice”, a transmis directorul general al Aeroportului Internațional “Traian Vuia”, Dan Idolu.

Spectacolul a continuat cu un concert rock clasic, cu cele mai tari hituri AC/DC, cântate live de formaţia The Rise of The City King (The R.O.C.K).

Pentru organizarea evenimentului, Aeroportul Internaţional Timişoara a beneficiat de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al unor  instituţii publice şi societăţi comerciale.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*