Life-style

Vino dumincă la Iulius Mall și învață de la cei mai buni cum poți deveni un maestru al jocului Kendama

Vino dumincă la Iulius Mall și învață de la cei mai buni cum poți deveni un maestru al jocului Kendama

Ești pasionat de kendama și îți place să te relaxezi practicând acest joc? Iulius Mall Timișoara te invită la un workshop tematic susținut de campioni mondiali din America, vedete ale competiției europene Krom Kendama.

Vești bune și antrenante de la Iulius Mall Timișoara pentru toți pasionații jocului de origine japoneză kendama, copii sau adulți. În acest week-end, vor putea învăța trucuri și mișcări de la unii dintre cei mai buni jucători de la nivel internațional.

Duminică, 11 iunie 2017, de la ora 12.00, în zona food court a Iulius Mall se va desfășura un workshop de kendama susținut de jucători profesioniști din America, Bonz Atron, de două ori campion mondial, și Jake Fischer, campion mondial la freestyle, vedete ale competiției Krom Kendama.

Paticipanții vor admira măiestria invitaților speciali în show-uri demonstrative și vor fi implicați în jocuri de colectiv, precum: Candlestick, Speed trick, Unicorn, Spike Off și New Toy Challenge.

Evenimentul este organizat de Krom Kendama și H2O cu prilejul desfășurării, pe 17 – 18 iunie, la București, a Competiției Europene de Kendama. În urma acesteia, vor fi selectați jucătorii pentru Cupa Mondială de Kendama din Japonia și Catch&Flow 2017, Campionatele Mondiale de Freestyle.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*