Eveniment

Urmărit internațional, depistat la Stamora-Moravița

Urmărit internațional, depistat la Stamora-Moravița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moravița-feroviar au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia autorităţile române au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infractiuni la regimul circulatiei.

În data de 08.06.2017,  în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moravița-feroviar,județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din ţară, cetăţeanul român T. Dumitru, în vârstă de 59 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș, călătorind ca pasager într-un tren internaţional care circula pe ruta Timișoara-Vrsac.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de trei ani, pentru săvârşirea de  infracțiuni la regimul circulației.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Foto: arhivă

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*