Sport

Doi lideri ai Tineretului Național Democrat, meci caritabil în selecționata regală a României împotriva Serbiei

Doi lideri ai Tineretului Național Democrat, meci caritabil în selecționata regală a României împotriva Serbiei

Selecționatele de fotbal ale României Regale și Serbiei Regale se vor confrunta duminică, 11 iunie, începând cu ora 12:00, pe stadionul “Știința” din Timișoara. Veniturile obținute de organizatori sunt destinate către asociații locale cu scop caritabil.

Evenimentul celebrează 95 de ani de la primul meci al selecționatei de fotbal a României, jucat la Belgrad, în compania selecționatei de fotbal a Yugoslaviei, meci terminat cu victoria românilor cu scorul de 2-1. Mai mult, evenimentul promovează un stil de viață sănătos, respectul față de istorie, competiția fair-play, precum și creșterea performanțelor sportive.

Din primul 11 al României Regale vor face parte Răzvan D. Brătianu, președintele Tineretului Național Democrat și Florin Slavu, vicepreședinte Tineretului Național Democrat.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Federației Române de Fotbal, Universității Politehnica Timișoara, Asociației Suporterilor lui A.S.U. Politehnica Timișoara „Druckeria” și în mod special Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

 

 

(Foto: Eye in the sky)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*