Life-style

Ce găsiți în acest weekend la Iulius Mall

Ce găsiți în acest weekend la Iulius Mall
Adora Beauty

Cei care şi-au propus ca, în acest final de săptămână, să meargă la cumpărături, vor găsi la Iulius Mall Timişoara şi mai multe motive pentru a-şi petrece aici timpul liber. Pe lângă oferta completă de shopping, îi aşteaptă un târg de mobilă şi decoraţiuni, unul dedicat produselor naturale şi bijuteriilor terapeutice şi multe alte surprize.

Şi anul acesta, târgul Home&Deco vine cu propuneri de nerefuzat pentru toți cei care au în plan să își amenajeze casa sau să îşi redecoreze locuința. Expoziția se desfășoară la parterul Iulius Mall, de vineri până duminică inclusiv. Mobilier pentru locuinţe, birouri, grădini şi accesoriile aferente, tablouri, obiecte decorative, decoraţiuni interioare şi exterioare, produse de curăţenie pentru casă şi multe altele vor putea fi achiziţionate, în acest week-end, de la Iulius Mall.

Iulius Mall Timişoara organizează, la final de săptămână, o nouă ediţie a Târgului de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice. Persoanele care doresc să îşi îmbunătăţească tonusul sau cele preocupate de un stil de viaţă sănătos sunt aşteptate, de vineri până duminică inclusiv, la demisolul mall-ului. Aici, zeci de expozanţi vor fi prezenţi cu o gamă interesantă de produse naturale: articole medicinale, săpunuri, creme naturale, miere, bijuterii cu pietre preţioase şi antialergene, produse alimentare fără conservanţi, ciocolată de casă, articole din lemn şi multe altele.

Sâmbăta, 10 iunie, copiii vor fi vedete, pentru că la Iulius Mall se vor desemna câștigătorii titlurilor de Miss & Mister Junior. Prichindeii vor susține probe care le vor evidenţia frumusețea, personalitatea și talentul. Competiţia va începe la ora 17.00 și se va desfășura în food court-ul Iulius Mall.

Iulius Mall încurajează mişcarea şi susţine evenimentele sportive. Astfel, duminică, 11 iunie, startul Cupei Timişoarei la Ciclism se va da, de la ora 09.00, din parcarea exterioară a Iulius Mall. Astfel, competiţia se va desfăşura pe un traseu complet închis circulației auto: parcarea exterioară Iulius Mall – parcarea subterană a mall-ului, parcurgandu-se ambele niveluri – ieşire pe Calea Sever Bocu în direcția Bulevardul Antenei – se virează la dreapta, în parcarea exterioară – se revine pe strada Aristide Demetriade. Concurenţii vor rula pe circuit timp de o oră, la finalul căreia vor fi desemnaţi câştigătorii, în funcţie de numărul de ture parcurse şi timpul obţinut.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*